• 50. Yılında Prof. Dr. Mustafa İnan’ı Saygıyla Andık
    Ara 08, 2017
    Aramızdan ayrılışının 50. Yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) 1957-1959 yılları arası Rektörlüğünü yapan merhum Prof. Dr. Mustafa İnan için bir anma toplantısı gerçekleştirildi. 8 Aralık 2017 Cuma günü İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, merhum Prof. Dr. Mustafa İnan’ın oğlu Hüseyin İnan, Prof. Dr. Esin İnan ve birçok akademisyen katıldı.

• İTÜ ARI Teknokent’in Girişimcileri Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftasında
    Ara 08, 2017
    Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” 6 Aralık tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı.

• Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerinden Başarı
    Ara 08, 2017
    Bilgisayar ve Bilişim Fakültemiz bünyesinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) tarafından düzenlenen dünyanın dört bir yanından öğrencilerin çevrimiçi algoritma geliştirdiği IEEEXTREME 11.0 programlama yarışmasına katıldılar.

• İTÜ’den STEM Projesi Ev Sahipliği: Mavi Kuşak Bilim Okulu
    Ara 08, 2017
    İstanbul Valiliği tarafından yürütülen “Mavi Kuşak Bilim Okulu” projesi İTÜ ev sahipliğinde yapıldı. Sertifika törenine İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca da katıldı.