İTÜ’lü Olmaya Doğru
Şub 01, 2018

Geleceğin İTÜ’lüleri Kampüste

Her yıl binlerce aday öğrencinin buluştuğu İTÜ Tanıtım Günleri, 15 - 16  Şubat 2018 tarihlerinde bir kez daha gençleri Ayazağa’daki merkez kampüsümüzde buluşturacak.

İTÜ’nün 245 yıllık köklü geleneğini, akademik ayrıcalıklarını ve sosyal olanaklarını yakından tanıma fırsatı bulacak öğrenciler; hem üniversitemiz hem de akademik programlar hakkında merak ettikleri sorulara yanıt alacak.

İTÜ’lülerin MED kısaltmasıyla adlandırdıkları Merkezi Derslik Binası’nın ev sahipliği yapacağı etkinlikte, aday öğrenciler ve aileleri her fakülteden öğretim üyelerimizle ve öğrencilerimizle tanışma fırsatı bulacak. Yeşil Kampüs İTÜ’yü gezme şansı da yakalayacak öğrenciler için hazırlanan sürprizler ise etkinliğe renk katacak.

Detaylı program ve bilgi için İTÜ Tanıtım Koordinatörlüğü ile 0(212) 285 66 11 numaralı telefondan ve tanitim@itu.edu.tr e-posta veya www.tanitim.itu.edu.tr  internet adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.