• İTÜ Kariyer Zirvesinde 165 Firma Öğrencilerle Buluştu
    Şub 23, 2018
    İTÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi, 19-22 Şubat tarihlerinde eşzamanlı olarak 4 yerleşkemizde 9 fakültemizin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yıl beşincisi düzenlenen İTÜ Kariyer Zirvesi farklı sektörlerden 165 firmayı öğrencilerimizle bir araya getirdi.

• İTÜ Tanıtım Günlerine Rekor Katılım
    Şub 23, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından üniversite adaylarına yönelik düzenlenen İTÜ Tanıtım Günleri İTÜ Ayazağa Kampüsü Merkezi Derslik Binası’nda gerçekleşti. İTÜ Tanıtım Günlerine Türkiye’nin farklı illerindeki seçkin okullarından 4 bin kişi katıldı.

• Sıra Dışı Bilim İnsanı Dr. Hayat Sindi’yi İTÜ’de Ağırladık
    Şub 23, 2018
    Bilim ve ekonomi dünyasında insan hayatına biyomedikal alanında yüksek teknoloji içeren araştırmaları ve gelişmekte olan ülkelerdeki sağlık hizmetlerinde kullanımındaki girişimleriyle getirdiği yeni açılımlarla tanınan Dr. Hayat Sindi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa Yerleşkesinde düzenlenen “Katılım ve Dönüşüm Platformu” programının tanıtımı için üniversitemizdeydi.

• İTÜ’lüler Tasarım, Sanat, Teknik ve Deneyimi Yerinde Yaşadı
    Şub 23, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ArtITU Sanatsal Bakış Kulübü tarafından bu yıl ilk kez 20-21 Şubat tarihlerinde Maçka Yerleşkemizde Design, Art, Technic, Experience (DATE) Zirvesi düzenlendi.

• İTÜ’den Türkiye’nin Tek Müzik ve Dans Araştırmaları Dergisi: Porte Akademik
    Şub 23, 2018
    Müzik ve dans araştırmaları alanında Türkiye’nin en etkin akademik organlarından biri olan Porte Akademik Dergisi, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarımız (TMDK) tarafından yılda iki kez çıkarılıyor.