GOBI ile Kendine Yatırım Yapanların Adresi İTÜ Oldu
Mar 19, 2018

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Yatırım Kulübü tarafından Uluslararası Öğrenci Zirvesi “Global Opportunities in Business and Investment” (GOBI’18) Maçka Yerleşkemizde düzenlendi.

gobi-2018 (3)

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen GOBI etkinliği 5-7 Mart tarihleri arasında İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisinde ülkemizden ve yurt dışından öğrencileri bir araya getirdi. 3 gün boyunca süren GOBI’de 10’u aşkın lider konuşmacı, katılımcılara yönelik sürpriz çekilişler ve fuaye alanında bulunan şirketler yer aldı.

gobi-2018 (2)

Selim Geçit, bir yöneticide olması gereken yetileri örgün eğitim üzerinden anlattı.

Uber Türkiye CEO’su Neyran Bahadırlı, Dijital Para CEO’su Ali Sermet Taşdöğen, Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, ZIPCAR Türkiye Müdürü Canan Erdoğan ile birlikte birçok yöneticinin katıldığı etkinlikte Selim Geçit eğitmen konuşmacı olarak “ZihinTonik Oturumu” ile katılımcıları bilgilendirdi. İyi bir yönetici olmayı örgün eğitim üzerinden anlatan Geçit, katılımcı üniversite öğrencileriyle interaktif bir şekilde beyin fırtınası şeklinde eğitici bir sunum gerçekleştirdi.

gobi-2018 (1)

Prof. Dr. İlber Ortaylı GOBI’nin özel konuğuydu.

GOBI’nin son oturumunda “Türk Tarih Bilinci” konusunda söyleşisiyle Prof. Dr. İlber Ortaylı konuşmacı olarak katıldı. Üniversitelerin kuruluş hikayelerine değinen İlber Ortaylı, sadece mühendislik öğrencilerinin değil her üniversite öğrencisinin kendine yatırım yapmasının altını çizdi. Keyifli sohbetiyle katılımcılara bilgiler veren Ortaylı, dil bozukluğunu düzeltmek için bir değil iki yabancı dil öğrenme tavsiyesinde bulundu ve kütüphanelerin önemini vurguladı.

gobi-2018 (4)

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi