• Adil Paylaşımda Yeni Tasarılar İTÜ’lü Akademisyenden
    Nis 06, 2018
    İTÜ Ekonomi Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sinan Ertemel, "Fair Division under Risk and Uncertainty" (Risk ve Belirsizlik altında Adil Paylaşım) başlıklı projesiyle British Academy Newton Mobility Grant (Britanya Akademisi Newton Hareketlilik Hibesi) almaya hak kazandı.

• Springer Nature Yazar Çalıştayı Yoğun İlgi Gördü
    Nis 06, 2018
    Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Springer Nature Yayınevi iş birliğiyle Springer Nature Yazar Çalıştayı düzenlendi.

• BAGEP’ten Üç Bilim İnsanımıza Ödül
    Nis 06, 2018
    Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı’nın (BAGEP) 2018 sonuçları açık-landı. İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Ertuğrul Başar ve Jeofizik-Sismoloji Mühendis-liği Bölümü’nden Doç. Dr. Seda Yolsal Çevikbilen ödüle layık görüldü.

• İTÜ’deki Dönüşüm Balkan Üniversiteleri Birliği Konferansı’nda
    Nis 06, 2018
    Balkan Üniversiteleri Birliği “4. Yıllık Toplantısı ve Konferansı (CUCC-2018)” 30-31 Mart tarihlerinde, Makedonya’nın Tetova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• Alstom Türkiye ile İTÜ Arasında Teknik İşbirliği Protokolü İmzalandı
    Nis 06, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Alstom Türkiye, Türkiye’de eğitim alanında işbirliği geliştirmek amacıyla teknik işbirliği protokolü imzaladı. Anlaşma, 3 Nisan 2018 tarihinde saat 12.00’da İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Alstom Türkiye Genel Müdürü Sn. Arban Çitak ve Alstom Grup Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Sistem ve Altyapı Başkan Yardımcısı Sn. Mama Sougoufara nezdinde imzalandı.