DESIGNATHON 2.si İTÜ’lü Öğrenciler
May 09, 2018

“Algida Designathon 2018” tasarım çalıştayı 2.lik ödülü Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz Gözde Özkaraman, Hande Gözen, Sinem Bulut ve Tuana Yılmaz’ın.

algida-design-odul (1)

Endüstriyel Tasarım öğrencilerinin ve yeni mezunlarının bir araya gelerek "Algida için Dondurma Satış Ünitesi" tasarlayacağı bir ürün tasarımı çalıştayı olan “Algida Designathon 2018”, 27-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Çalıştaya, Solveit isimli gruplarıyla katılan İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri Gözde Özkaraman, Hande Gözen, Sinem Bulut ve Tuana Yılmaz’ın projesi 48 saat süresince aralıksız olarak yürütülen çalıştay sonrasında gerçekleştirilen proje sunumları ve jüri değerlendirmeleri sonucu 32 grup arasından 2. seçildi. Dereceye giren proje, KWORKS Lab’da ekip üyeleri ile birlikte konsept kanıtı düzeyinde çalışır prototipi üretilip test edilme ve Arçelik Garage'da mühendislik prototipi yapılma hakkı da kazandı.

algida-design-odul (2)

Öğrencilerimizi tebrik eder, gurur verici başarılarının devamını dileriz.