İTÜ Baharı “Bee’z Bee’ze Festivali”yle Yaşadı
May 17, 2018

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kulüpler Birliği tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Bee’z Bee’ze Festivali ile İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde bahar coşkuyla kutlandı.

Bee’z Bee’ze Festivali, 7 – 14 Mayıs tarihleri arasında, uzmanlık, spor, kültür ve sanat kulüpleri ile yine kulüplerce bulunan festival sponsorlarının katkılarıyla Ayazağa Kampüsünde İTÜ’lülere eğlenceli anlar yaşattı.

beez-beeze-2018 (1)

Bee’z Bee’ze Festivali’nin bu yılki kutlama alanı yine Merkezi Derslik Binası (MED) önündeki çimler ile açık ve kapalı spor alanları oldu. Festival, Bee’z Start-up & Teknoloji Sokağı konseptiyle İTÜ’lü girişimciler ve proje takımlarını bir araya getirdi. 2018 yılında yeni kurulan kulüplerin kendilerini tanıttıkları festivalde sunulan araştırma ve girişim atmosferi ile öğrencilerimizin ders dışı etkinliklerde de birlik olma ve organizasyon kabiliyetleri öne çıktı.

beez-beeze-2018 (3)

Sahne performansları, panayır oyunları

Festival, kültür-sanat ve düşünce konseptindeki kulüp etkinlikleri, MED çimlerde düzenlenen panayır oyunları ve sahne performansları ile devam etti. Sahnede İTÜ'lülerin dahil olduğu müzik grupları ve DJ’lerin performansları eşliğinde sunulan sahne performansları katılımcıları eğlendirdi.

beez-beeze-2018 (4)

Sporsuz olmaz

Festival süresince basketbol, voleybol, tenis, orienteering, airsoft ve bisiklet branşlarında turnuvalar, tekil yarışlar ve zamana karşı etap tamamlama yarışmaları yapıldı. Öğrencilerin spor müsabakalarındaki rekabet ve heyecanı görülmeye değerdi.

Açık havada film gösterimi

MED binasının ön cephesindeki 100m² perdeye, öğrencilerin oylamaları ile belirlenen Organize İşler filmi yansıtılarak sinema gecesi düzenlendi. Öğrenciler, Kulüpler Birliği gönüllüleri tarafından dağıtılan ücretsiz patlamış mısır eşliğinde eğlenceli bir gece geçirdi.
Keyifli festival ortamı ile finaller öncesi stres atan öğrencilere yaklaşan sınav döneminde başarılar dileriz.