İTÜ’de Uluslararası Buluşma
May 17, 2018

İTÜ Uluslararası Öğrenciler Kulübü (ITU Bees) tarafından düzenlenen, farklı uluslardan öğrencileri bir araya getiren, “International Day ’18” etkinliği 9 Mayıs 2018 tarihinde, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

internationalday-18 (2)

Farklı ülkelerden gelen öğrencileri bir araya toplayan International Day ’18 etkinliğinde, öğrenciler hem ülkelerinin kültürlerini tanıtma hem de farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu.

internationalday-18 (3)

Uluslararası Sergi Yoğun İlgi Gördü

Etkinlik kapsamında düzenlenen sergide, ülkemizin yanı sıra Nijerya, Arnavutluk, Yunanistan, Afganistan, Hindistan, İspanya, Pakistan, Fas, Tacikistan, Türkmenistan ve Kazakistan gibi ülkelerin stantları yer aldı. Stant temsilcisi öğrenciler ülkelerine özgü geleneksel yemekleri, giysi ve eşyaları sergilediler. Etkinlik programı dahilinde sergi alanında yöresel müzik eşliğinde folklorik dans gösterileri de yer aldı.

internationalday-18 (1)

Gün Konserle Tamamlandı

International Day ’18 etkinliği, birbirinden farklı müzik performanslarını içeren bir konser programı ile son buldu. Avrasya Gençlik Korosu’nun ve İTÜ Kültür Kulüpleri öğrencilerinin sahne aldığı konser, dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Avrasya Gençlik Korosu’nun görsel performansı dinleyicilerde hayranlık uyandırdı.

Fotoğraflar: İTÜ Görsel İletişim Tasarımı Ofisi