İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında Mezuniyet Coşkusu
Tem 03, 2018

İTÜ Geliştime Vakfı Okulları (GVO) bünyesinde yer alan Özel Beylerbeyi Ortaokulu, Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu ve Özel Ekrem Elginkan Lisesi’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri yapıldı.

gvo-mezuniyet-2018 (3)

Üniversitemizin Ayazağa Yerleşkesi ve Beylerbeyi Ortaokulu Yerleşkesi’nde gerçekleşen, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın ve İTÜ GVO Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren’in de katılım gösterdiği törenlerde coşku dolu anlar yaşandı. Mezuniyet gününün heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan öğrenciler, okullarından başarıyla mezun olabilmenin gururunu doyasıya yaşayarak, sevinçlerini öğretmenleri ve aileleriyle paylaştılar.

gvo-mezuniyet-2018 (2)

Özel Ekrem Elginkan Lisesi 10. Mezunlarını Uğurladı

Özel Ekrem Elginkan Lisesi, öğrenimini tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrencilerini 20 Haziran 2018 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde düzenledikleri mezuniyet töreniyle geleceğe uğurladı. Tören esnasında öğretmenleri ve aileleriyle birlikte bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen öğrenciler, mezun olmanın gurur ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Öğrenciler ve ailelerine yönelik düzenlenen tören, güzel anılara kaynaklık edecek bir gece yaşatarak üniversiteye gitme hayalleri kuran öğrencilere moral oldu.

gvo-mezuniyet-2018 (4)

Özel Beylerbeyi Ortaokulu Öğrencileri Kep Attı

İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulu tarafından 12 Haziran 2018 tarihinde Beylerbeyi Yerleşkesi’nde düzenlenen sertifika töreninde 8. sınıf öğrencileri, hem mezun olmanın mutluluğunu hem de liseye geçmenin tatlı heyecanını yaşadılar. Törende öğrencileri yalnız bırakmayarak, mezuniyetlerini kutlayan Prof. Dr. Mehmet Karaca, "Sorumluluğunuz büyük, geleceği siz şekillendireceksiniz! Çünkü sizler İTÜ'lüsünüz." dedi. Elif İpek Eryılmaz, ortaokul birincisi olma başarısı göstererek, başarı plaketini Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın elinden aldı. Mezuniyet sertifikalarının verilmesi ve İTÜ Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler, kepleri havaya fırlatarak liseye geçişlerini kutladılar.

gvo-mezuniyet-2018 (1)

Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu Mezuniyet Töreni

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları bünyesinde yer alan Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, 11 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte, Dr. Natuk Birkan Ortaokulu yöneticilerine, öğretmenlerine ve velilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Mehmet Karaca, "İTÜ’lü olmanın farkını her zaman yaşamanızı ve yaşatmanızı diliyorum. Sizler 245 yıllık bir üniversitenin himayesinde, İTÜ disiplini ile yetiştirildiniz. Kazandığınız değerler ve bilgi birikiminizin bundan sonra yolunuzu aydınlatacağına inanıyorum." dedi. Karaca, okulu birincilikle bitiren Duru Lal Pekel’e başarı plaketi verdi. Törende mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, ortaokula veda ederek lise eğitim hayatlarına adım atmış oldular.