Hedefi İTÜ Olanlar, İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri’nde Buluşuyor
Tem 11, 2018

Üniversitemizin geleneksel hâle getirdiği İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, bu yıl 18 - 20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Yerleşkemizde buluşturarak üniversitemizin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine ve ailelerine üniversitemiz tanıtılacak.

Program kapsamında, Üniversitemiz ile ilgili merak ettikleri sorulara 3 gün boyunca akademisyenler tarafından cevap bulacak aday öğrenciler, 18 Temmuz’da İTÜ’lü öğrenciler, 19 Temmuz’da ise mezunlar ile buluşma fırsatına sahip olacak. Farklı fakülte ve birimlerden akademisyenlerin sosyal medya üzerinden canlı yayınlara katılacağı günlerde, Üniversitemiz hakkında merak edilenlerin yanı sıra İTÜ’de sosyal yaşam, öğrenci odaklı eğitim, kutup araştırmaları, bilişim teknolojileri ve uluslararası eğitim konuları hakkında bilgi paylaşımı yapılacak. Etkinlik kapsamına aday öğrenciler, İTÜ Öğrenci kulüpleri ve proje takımlarının düzenledikleri etkinliklere dahil olma ve üniversitemizdeki sosyal hayatı daha yakında tanıma fırsatı da elde edecek.

Üniversiteyle bugünden tanışmak isteyen geleceğin İTÜ’lülerini, 18-20 Temmuz tarihlerinde, 10:00-16:00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkemizdeki Merkezi Derslik Binası’na bekliyoruz.

tercih-tanitim-gunleri-2018-2