• Doç. Dr. Mehmet Barış Can Ülker ve Prof. Dr. M.S. Rahman’ın Kitabı Yayında
    Eyl 14, 2018
    İTÜ Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Mehmet Barış Can Ülker ve ABD’nin North Carolina State Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.S. Rahman’ın kaleme aldığı ‘Modeling and Computing for Geotechnical Engineering: An Introduction’ isimli kitap raflardaki yerini aldı.

• II. Kutup Bilimleri Çalıştayı İTÜ’de Gerçekleştirildi
    Eyl 14, 2018
    Bu yıl ikincisi düzenlenen Kutup Bilimleri Çalıştayı 12-13 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

• AB Eğitim ve Gençlik Programlarına İTÜ’den Proje
    Eyl 14, 2018
    Yabancı Diller Yüksekokulu (YDY) Müdürümüz Prof. Dr. Burçkin Dal’ın yürütücülüğünü üstlendiği proje 2018 Yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklıklar (KA203) Projeleri başlığında kabul edildi.