İTÜMD MasterGames 2018 Turnuvasında Yerini Aldı
Eki 03, 2018

İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği (İTÜMD), üniversite mezunlarını ve iş dünyasını bir araya getiren MasterGames 2018 Turnuvası’nda yerini aldı.

master-games-2018 (3)

20-30 Eylül 2018 tarihleri arasında birçok farklı spor dalında gerçekleşen yarışlarla üniversite mezunlarını ve iş dünyasını bir araya getiren MasterGames, beşinci senesinde de eğlence ve mücadele dolu turnuvalara imza attı.

İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen 14 üniversitesinden 800'den fazla mezun, turnuvalarda voleybol, basketbol, futbol olmak üzere 3 takım sporunda, tenis, yüzme, koşu, masa tenisi olmak üzere 4 bireysel sporda ve satranç, tavla ve briç olmak üzere 3 zihin sporunda yarıştı.

master-games-2018 (2)

İTÜ Ayazağa ve Maçka Yerleşkeleri de MasterGames’in farklı etaplarına ev sahipliği yaptı. Koşu futbol, tavla, tenis, yüzme, pilates ve briç gibi branşlarda kıyasıya mücadeleler gerçekleşti. Bu branşlarda dereceye giren katılımcılara organizasyon komitesi tarafından madalyaları takdim edildi.

master-games-2018 (1)

MasterGames Turnuvası, 30 Eylül’de İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşen şenlik ve görkemli ödül töreniyle ve Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde yapılan kapanış partisiyle sona erdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi