• 245. Yılımızın “Türk Müziği” Albümü
    Kas 06, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı (TMDK) “Türk Müziği 245. Yıl” albümü hazırladı. Sevcan Orhan’dan İsmail Altunsaray’a, Yaprak Sayar’dan Dilek Türkan’a Türk müziğinin güçlü sesleri albümdeki eserleri seslendirdi.

• Üniversitemiz ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü
    Kas 06, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Türk karasuları ve Türk boğazlarında can, mal ve çevre emniyeti sağlanması ana sorumluluğunu taşıyan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) arasında Stratejik Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

• İTÜ 5G Deneyimine Hazır
    Kas 06, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Turkcell arasında yerli teknolojilerin geliştirilmesi için yapılan anlaşma çerçevesinde, Türkiye’nin 5G teknolojisi geliştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Turkcell, Türkiye’nin ilk canlı 5G deneyimine Samsung Electronics Türkiye işbirliğiyle imza attı. İTÜ de projeye katkı sunan üniversite olarak sektörün öncü kuruluşlarının yanında yerini aldı.