134. İTÜ Balık Günü Coşkuyla Kutlandı
Ara 05, 2018

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) ve İTÜ Denizcilik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Balık Günü 01 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

ıtu_balik_gunu. (2)

Denizcilik Fakültemizin Tuzla Yerleşkesi’nde düzenlenen ve büyük ilgi gören etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt’ün yanı sıra öğrencilerimiz, aileleri ve mezunlarımız katıldı.

ıtu_balik_gunu. (4)

Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ile Öğrenci Zabiti ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım ise diğer konuklarımız oldu.

ıtu_balik_gunu. (9)

Ruhi Sarıalp Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitleri anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Mezunlarımıza 40’ıncı, 50’inci ve 60’ıncı meslek yılı onur madalyaları

134. Balık Günü’nde; Rektörümüzün, Salih Zeki Çakır’ın ile Baybora Yıldırım'ın konuşmalarının ardından, mezunlarımız mesleklerindeki 40’ıncı, 50’inci ve 60’ıncı yıllarına atfen Meslek Onur Madalyalarını aldılar.

ıtu_balik_gunu. (8)

Etkinlik, Balık Günü’ne özel hazırlanan balık menüsünün sunulduğu yemekle sona erdi.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi