• 134. İTÜ Balık Günü Coşkuyla Kutlandı
    Ara 05, 2018
    İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) ve İTÜ Denizcilik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Balık Günü 01 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Elektrikli Araçlar Zirvesine Ev Sahipliği Yaptı
    Ara 05, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Elektrikli Araçlar Zirvesi (EAZ) 29-30 Kasım tarihlerinde Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşti.

• İTÜNOVA TTO, Elektrikli Araçlar Çalıştayı Düzenledi
    Ara 05, 2018
    İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Dr. Ercan Çitil, üniversitemizde araç teknolojileri ve mobilite konusunda çeşitli çalışmalar yürütüldüğünü ve son 5 yılda farklı alanlarda 500’den fazla Ar-Ge projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

• İTÜ Mühendislik Alanında Türkiye’nin “En İyi Küresel Üniversitesi”
    Ara 05, 2018
    Üniversitemiz, US News & World Report’un hazırladığı “Dünyanın En İyi Üniversiteleri’’ sıralamasında mühendislik alanında Türkiye birincisi oldu.

• İSO 2018 Çevre Ödüllerine İTÜ Damgası
    Ara 05, 2018
    İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "Çevre Ödülleri Töreni"nde özel kategoride verilen 4 ödülün sahibi oldu. Çevre alanındaki kurumsal projeleri ve akademik yayınlarıyla ülkemize değer katan İTÜ’lü akademisyenlerin çalışmaları 4 ayrı ödül aldı.