• Milli Sporcumuzdan Paletli Yüzmede Birincilik
    Ara 28, 2018
    Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencimiz Ayşe Ceren Yeşilbaş, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2018 Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Kış Şampiyonası’ndan iki birincilikle döndü.

• Kendini Keşfetme ve Kişisel Gelişimin Bir Yolu: Soft Skills
    Ara 28, 2018
    EESTEC LC Istanbul tarafından düzenlenen Soft Skills (SSA) etkinliğine katılan öğrenciler, uzman eğitmenler eşliğinde kişisel yaşam ve iş hayatında temel beceriler edindiler.

• İTÜ’den Özbekistan’a Ziyaret
    Ara 28, 2018
    Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bilim insanlarından oluşan bir heyet, Özbekistan’daki yükseköğretim kurumlarını ziyaret etti. Görüşmede, önümüzdeki günlerde eğitim alanında yapılacak iş birlikleri ele alındı.

• TEKNOFEST 2019 Heyecanı Başlıyor!
    Ara 28, 2018
    Üniversitemizin de paydaşları arasında olduğu TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışmasının ikincisi için başvuru süreci başladı. TEKNOFEST 2019 Savaşan İHA Yarışması lise, üniversite ve üniversite üzeri yarışmacılara açık olacak.

• İTÜ’de 2018 Yıl Sonu Toplantısı
    Ara 28, 2018
    Geleneksel Yıl Sonu Toplantısı’nda, ardımızda bırakmaya çok yaklaştığımız 2018 yılı, üniversitemiz açısından değerlendirildi.