• İTÜ Kurumsal Akademi Açıldı
    Oca 18, 2019
    245 yıldır hayatın farklı alanlarına yön veren Üniversitemiz, idari kadromuzun kişisel ve mesleki donanımına katkı sağlayacak İTÜ Kurumsal Akademi’yi hayata geçirdi.

• “Akıllı Bina ve Tesis Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı” Açılıyor
    Oca 18, 2019
    Yeni nesil akıllı bina ve tesislerin bakımını yapabilecek, işletimini yönetebilecek mühendisler yetiştirmeyi hedefleyen Üniversitemiz, “Akıllı Bina ve Tesis Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı”nı hayata geçiriyor.

• “Derin Öğrenme” Dersi Projeleri Yarıştı
    Oca 18, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bu yıl ilk kez açılan Deep Learning “Derin Öğrenme” (BLG 561E) dersi heyecan verici bir proje yarışması ile sonuçlandı. Proje sunum yarışmasının birincisi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencisi Can Erhan oldu.