• Minyatür Sanatçısı Ruhsar Özer İTÜ RSG’de
    Şub 08, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlük Sanat Galerisi (İTÜ RSG), geleneksel Türk tasvir sanatlarının öğelerini güncel bir bakış açısı ile yeniden yorumlayan minyatür sanatçısı Ruhsar Özer’in çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

• Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Jerfi Aji’ye İtalya’dan Ödül
    Şub 08, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MİAM) Öğretim Üyesi ve konser piyanisti Jerfi Aji, İtalya’da düzenlenen piyano yarışmasından ödülle döndü. Doç. Dr. Jerfi Aji’nin önde gelen İtalyan plak şirketlerinden Vermeer Records için kaydedeceği CD’nin dağıtımı dünya çapında yapılacak.

• Dijital Dönüşümde "Yapay Seçilim" İTÜ'de
    Şub 08, 2019
    İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübümüzün 26 yıldır aralıksız gerçekleştirdiği Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci etkinliği olarak anılan ve her yıl kendine kattıklarıyla yenilikçi yapısını koruyan İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (EMÖS) 30 Ocak - 1 Şubat’ta “Yapay Seçilim” ana temasıyla katılımcılara yepyeni bir dünyanın kapılarını araladı!