• İTÜ’de Sınai Mülkiyetin Ticarileştirilmesi ve Değerleme Çalışmaları Paneli
    Mar 27, 2019
    Türk Patent ve Marka Kurumu’nun iştiraki; Türk Sınai Mülkiyet Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi (TÜRKSMD) tarafından düzenlenen ilk etkinlik, İTÜ’nün ev sahipliğinde 25 Mart’ta gerçekleşti.

• TRT Akademi Söyleşileri İTÜ'de
    Mar 27, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ), Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen TRT Akademi Söyleşileri’ne ev sahipliği yaptığı etkinlikte televizyon yayıncılığının serüveni konuşuldu.

• İTÜ Yelken Campus Cup’tan Kupalarla Döndü
    Mar 27, 2019
    Her yıl Marmaris’te düzenlenen üniversiteler arası yelken yarışlarında İTÜ Yelken Ekibi 2 tekne ile parkurda yerini aldı. Ekibimiz, Mersin Yelken Akademisi teknesi ile birinci, Minx teknesi ile ikinci ve IRC1-2-3 Overall’da şampiyon oldu.

• İTÜ’de Piyano Festivali ile Notalara Yolculuk
    Mar 27, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi (MİAM) tarafından “İTÜ MİAM Piyano Festivali 2” gerçekleştirildi. İTÜ MİAM’ın 20. yılının da kutlandığı festivalde “Yolculuk” teması ile 10 piyanist ve konuk sanatçılar farklı dönemlerden eserler icra etti.

• Dünya Meteoroloji Günü’nde Güneş, Dünya ve Havanın Önemi
    Mar 27, 2019
    İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Meteorolojik Araştırmalar Kulübü (METAR) tarafından 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü kutlamaları kapsamında “Güneş, Dünya ve Hava” başlıklı panel ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.