Baharda Festival Coşkusu İTÜ’de
May 06, 2019

İTÜ Kulüpler Birliği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Bee’z Bee’ze Fest’19 ile İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde bahar coşkuyla kutlandı.

beezbeeze_2019_icerik (12)

Bee’z Bee’ze Fest’19, 2 – 3 Mayıs tarihlerinde, uzmanlık, spor, kültür ve sanat kulüpleri ile gönüllü öğrenciler tarafından bulunan festival sponsorlarının katkılarıyla Ayazağa Kampüsümüzde İTÜ’lülere eğlenceli anlar yaşattı.

beezbeeze_2019_icerik (1)

Bee’z Bee’ze Festivali’nin bu yılki kutlama alanı yine Merkezi Derslik Binası (MED) önündeki çimler ile açık ve kapalı spor alanları oldu. Festivalde İTÜ Kulüpler Birliği Spor Oyunları konseptiyle düzenlenen müsabakalarla İTÜ’lü sporcular ve takımlar bir araya geldi. Yeni kurulan kulüplerin de kendilerini tanıtma şansı elde ettiği festivalde sunulan atmosfer ile öğrencilerimizin ders dışı etkinliklerde de birlik olma ve organizasyon kabiliyetleri öne çıktı.

beezbeeze_2019_icerik (10)

Sahne performansları ve spor oyunları

Festival, çeşitli kulüp etkinlikleri, MED çimlerde düzenlenen panayır oyunları ve sahne performansları ile devam etti. Sahnede bu yıl Necati ve Saykolar, Bedük, yirmi7, Ezgininin Günlüğü ve DJ’lerin performansları katılımcıları coşkuyla eğlendirdi.

beezbeeze_2019_icerik (2)

Festivalin spor komitesinin düzenlediği spor aktivitelerinde ise bu yıl Badminton Turnuvası, Basketbol Turnuvası, Bilardo Turnuvası, E-Spor Turnuvası, Langırt Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası, Minyatür Futbol Turnuvası, Satranç Uygulaması, Tenis Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Atletizm Yarışı, Bisikletli Orienteering Yarışı, Capolimics Yarışı, Yüzme Yarışı, Paten Yarışı, Motor Sporları Yetenek Parkuru, Curling Gösterisi, Quidditch Gösterisi, Sayokan Gösterisi ve Orienteering Kampüs Macerası yer aldı. Öğrencilerimizin internet oyunları ve spor müsabakalarındaki rekabet ve heyecanı görülmeye değerdi.

beezbeeze_2019_icerik (16)

Keyifli festival ortamı ile iki gün boyunca finaller öncesi stres atan öğrencilerimize yaklaşan sınav döneminde başarılar dileriz.

beezbeeze_2019_icerik (17)

beezbeeze_2019_icerik (15)