19 Mayıs Gençlik Kupası Yelken Yarışları
May 17, 2019

Türkiye Yelken Federasyonu kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Yelken Kulübü; 19 Mayıs Gençlik Kupası’na ev sahipliği yapacak.

yelken_yarislari_2019

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100. Yılında, Tuzla’da bulunan İTÜ Denizcilik Fakültesi Yelken Kulübü’nde düzenlenecek olan yarış 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Yarışlar, 16 Mayıs 2019 Perşembe günü 12:00’da başlayacak. Türkiye Yelken Federasyonu hakemleri gözetiminde sürdürülecek olan yarışlar, 4 gün boyunca devam edecek.
Yarışa bazı denizcilik şirketlerinin yöneticileri, okul mezunları, üniversitelerden öğrenciler, Denizcilik Fakültesi öğretim üyeleri ve çalışanları, İstanbul ve çevre illerin sayılı kulüpleri, bazı kulüp üyeleri katılacak.

Yarışta; Optimist, Laser ( 4.7-Radial–Standart), Finn, 12 Kadem Dingi sınıfları açılacak. Ödül töreni 19 Mayıs 2019 tarihinde saat 18:00 de İTÜ Denizcilik Fakültesi Yelken Kulübü’nde düzenlenecek.