Dönemin İlk Mezunları Minik İTÜ’lüler
May 31, 2019

Ayazağa ve Maçka Yerleşkelerimizde hizmet veren İTÜ Kreş ve Anaokulu’nun 6 yaş grubu yılsonu mezuniyet töreni, 31 Mayıs’ta Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

anaokulu_mezuniyet_2019 (6)

Minik İTÜ’lülerin mezuniyet sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi. Rengârenk giysileri, hazırladıkları dans ve müzik performanslarıyla büyüklerinden alkış alan minikler sonrasında sembolik diplomalarını aldı ve keplerini attı.

anaokulu_mezuniyet_2019 (3)

Bu yıl 37 öğrenci, ilkokul öğrenimine başlamak üzere hayatlarında yeni bir sayfa açtı.

anaokulu_mezuniyet_2019 (2)

Minik İTÜ’lülerin mezuniyet heyecanına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayfun Kındap, Genel Sekreter yardımcılarımız, Daire Başkanları, İTÜ Kreş ve Anaokulu Müdürü, öğretmenler ve veliler de katılarak küçüklerin sevincini paylaştılar.

anaokulu_mezuniyet_2019 (5)

anaokulu_mezuniyet_2019 (1)