• Marie Curie Mezunu Bilim İnsanları İTÜ’de
    Haz 28, 2019
    Uluslararası Burs ve Araştırma Dolaşım Destekleri (Marie Sklodowska Curie) Mezunları (MCAA) Türkiye ayağındaki yıllık toplantısı çok sayıdaki bilim insanının katılımı ile Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

• STEAM Liderleri Sertifikalarını Aldı
    Haz 28, 2019
    İTÜ ve İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (GVO) iş birliğiyle, 7 haftalık tematik atölyelerle gerçekleşen İTÜ STEAM Eğitimi Uzman Liderlik Programı yeni mezunlarını verdi. Katılımcılar, sertifikalarını 26 Haziran’da İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde aldı.

• Petrol ve Doğal Gazın Gündemi İTÜ’de
    Haz 28, 2019
    İTÜ Maden Fakültesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümümüzce gerçekleştirilen İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi 20-21 Haziran tarihlerinde yapıldı.

• Fizik Profesörü Matjaz Perc'e İTÜ’den Fahri Doktora Beratı
    Haz 28, 2019
    Slovenya Maribor Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Matjaz Perc'e Üniversitemiz tarafından "Fahri Doktor" unvanı verildi. Perc, dünyada en çok atıf alan fizikçiler arasında %1’lik dilimde yer alıyor.