Hedefi İTÜ Olanlar, İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri’nde Buluşuyor
Tem 05, 2019

Üniversitemizin geleneksel hâle getirdiği İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri bu yıl 20-25 Temmuz tarihleri arasında, bölüm tanıtım sunumlarını içerecek ITU Warm-up ise 26-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Yerleşkemizde buluşturarak üniversitemizin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine ve ailelerine üniversitemiz tanıtılacak.

Farklı fakülte ve birimlerden akademisyenlerin yanı sıra mezunlarla buluşmaların yer alacağı bu etkinlikte, Üniversitemiz hakkında merak edilenlerin yanı sıra İTÜ’de sosyal yaşam, öğrenci odaklı eğitim, kutup araştırmaları, bilişim teknolojileri ve uluslararası eğitim konuları hakkında bilgi paylaşımı yapılacak. Etkinlik kapsamına aday öğrenciler, İTÜ Öğrenci kulüpleri ve proje takımlarının düzenledikleri etkinliklere dahil olma ve üniversitemizdeki sosyal hayatı daha yakında tanıma fırsatı da elde edecek.

Üniversiteyle bugünden tanışmak isteyen geleceğin İTÜ’lülerini, 20-28 Temmuz tarihlerinde, 10:00-16:00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkemizdeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.