İTÜ’nün Yeni Arıları, 246 Yıllık Ailemize Hoş Geldiniz!
Ağu 06, 2019

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre İstanbul Teknik Üniversitesi lisans programlarına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin dikkatine;

16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında e-devlet üzerinden kesin kayıt yaptırılması gereken programların listesi için tıklayınız. Bu programlara e-kaydını yaptırmış olan öğrencilerin 3-4-5 Eylül 2019 tarihlerinde kesin kayıt yaptırmış oldukları lisans programı için belirlenmiş gün ve saatte evrak teslimi için Üniversitemiz Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne gelmeleri gerekmektedir. Programınız için belirlenmiş gün, saati ve gerekli evrakları öğrenmek için tıklayınız. Evrak tesliminden sonra, İTÜ Öğrenci Kimlik Kartı ve diğer belgeler tarafınıza verilecektir.

2019 YKS sonuçlarına göre; Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Lisans Programları, Uluslararası Ortak Lisans Programları ile İTÜ KKTC programları öğrencilerinin 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında (Programınız için belirlenmiş gün, saati ve gerekli evrakları öğrenmek için tıklayınız.) İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat gelerek kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Bu programlara kesin kayıt olan öğrencilerin 3-4-5 Eylül 2019 tarihlerinde Üniversitemiz Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne gelerek İTÜ Öğrenci Kimlik Kartını ve diğer belgelerini almaları gerekmektedir.

Konservatuvar öğrencileri kesin kayıtlarını 5 Eylül 2019 Perşembe günü 14:30-17:00 saatleri arasında Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne istenilen belgeler ile gelerek yapacaklardır.

Evrak tesliminden sonraki 7 ve 9 Eylül 2019 tarihlerinde İngilizce Yeterlilik Sınavları yapılacaktır. 22-26 Ağustos 2019 tarihleri arasında başvurunuzu yapabilirsiniz. Sınava başvurmak için tıklayınız. Bu sınavlara girişte İTÜ Kimlik Kartının gösterilmesi gerekmektedir. İngilizce Yeterlilik Sınavları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Öğrenciye özel mektuplar, önemli duyurular, yurt ve burs başvurusu hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.