Eğlendikçe Burs Kazandıran Festival: İTÜ FEST
Eki 03, 2019

Son yılların gözde etkinliklerinden olan tek günlük yerli festivallerden İTÜ FEST, müzik dünyasının birbirinden renkli isimlerini 28 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda buluşturdu.

itu_fest_2019_web (9)

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin her yıl düzenli olarak organize ettiği “Back To School 19” Kulüpler Festivali’nin hemen ardından gerçekleşen İTÜ FEST pek çok İTÜ’lüyü ve misafir katılımcıyı 28 Eylül’de ağırladı.

itu_fest_2019_web (8)

Ayazağa Kampüsümüzde bulunan İTÜ Stadyumunda gerçekleşen festivalde; Haluk Levent, Ceza, Melek Mosso, Nova Norda ve Viktor Angelov gibi müzik dünyasının sevilen isimleri katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

itu_fest_2019_web (3)

İTÜ FEST’in ilerleyen saatlerinde ise 70’li yılların funk ve soul şarkılarını günümüz müziği ile yeniden yorumlayan “Hey! Douglas” izleyicileri coşturdu.

itu_fest_2019_web (2)

Festival geliri öğrenciye burs oldu

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın önerisiyle festivalden elde edilen gelir, İTÜ Vakfı Öğrenci Projesi kapsamında burs fonuna bağışlandı.

itu_fest_2019_web (7)

Vakıf, her eğitim-öğretim döneminde ihtiyacı olan öğrencilere nakit para, yemek ve yurt bursu desteği sunuyor.

itu_fest_2019_web (4)

itu_fest_2019_web (6)