Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su listesinde 5 İTÜ'lü
Eki 08, 2019

“CEO Club 50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi” kapsamında, Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su ödülleri sahiplerini buldu. İTÜ Mezunlar Derneği (İTÜMD) Yönetim Kurulu Üyelerimiz Feyza Narlı ve Selda Badat Bahadır'ın aralarında bulunduğu listede mezunlarımız Jaklin Güner, Evrim Hizaler ve Fatmagül Cengaver yer aldı.

turkiyenin-en-guclu-50-kadin-ceosu-

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Business ana sponsorluğunda düzenlenen CEO Club toplantısında, şirketlerin 2018 cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin 50 güçlü kadın CEO’su ödüllerini aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül törenine iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Törende açıklanan listede 5 İTÜ’lü isim yer aldı.

50 Güçlü Kadın CEO Zirvesindeki 5 İTÜ’lü

19) Jaklin Güner, Vakko CEO’su: İTÜ İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden 1986 yılında mezun oldu. Yüksek Lisansında aynı okul ve bölümde tamamladı.

29) Evrim Hizaler, Adel Kalemcilik CEO’su: Lisans eğitimini İTÜ İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği Bölümünde tamamladı.

32) Fatmagül Cengaver, Amcor Türkiye CEO’su: Lisans eğitimini 1996 yılında İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde tamamladı.

34) Selda Bağdat Bahadır, Fujitsu Türkiye CEO’su: Lisans eğitimini 1989 yılında İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümünde tamamladı.

43) Feyza Narlı, ManpowerGroup Türkiye CEO’su: Yüksek lisansını 2000 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümünde tamamladı.