• İTÜ Denizcilik Fakültesi Kürek Takımı’ndan Türkiye İkinciliği
    Nis 30, 2019
    İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) sporcularından oluşan İTÜ Dragon Boat Erkekler Ekibi, Ünilig Dragon Bot'ta ikincilik elde etti.

• Akdeniz Gençlik Orkestrası ile İTÜ’de Uluslararası Buluşma
    Nis 30, 2019
    Fransa, Yunanistan, İtalya, Lübnan, Fas, Tunus ve Türkiye'den 13 genç ve yetenekli müzisyenin bir araya geldiği Akdeniz Gençlik Orkestrası İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'ne konuk oldu.

• Nesnelerin İnterneti Teknolojisi “IoT Line Fair” ile İTÜ’deydi
    Nis 30, 2019
    Türkiye'nin ilk ve en büyük nesnelerin interneti ve akıllı ürünler fuarı “IoT Line Fair” 26-27 Nisan'da İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İTÜ IEEE’ye bağlı EESTEC İstanbul Yerel Komitesi tarafından bu sene 5.si düzenlenen fuarda günümüzün trendi olan nesnelerin internetinin nabzı tutuldu.

• İTÜ Vodafone Future Lab Geleceğin Teknolojilerini Türkiye’de Geliştirecek
    Nis 30, 2019
    İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Vodafone geleceğin teknolojilerinin Türkiye’de geliştirilmesi ve üretilmesi için güçlerini birleştirdi. Yapılan iş birliğiyle İTÜ Ayazağa Kampüsünde açılan teknoloji merkezi ‘İTÜ Vodafone Future Lab’de, İTÜ öğrencilerinden oluşan proje grupları, yeni teknoloji çözümleri geliştirebilecek ve bu çözümler, Vodafone’un desteğiyle ürüne dönüştürülerek dünyaya ihraç edilebilecek. İTÜ Vodafone Future Lab’de, işletmelere geleceğin teknolojilerini bizzat deneyimleme fırsatı sunulacak ve tamamı yerli iş ortakları ile ihtiyaçlarına uygun yeni nesil teknoloji çözümleri geliştirilecek.

• Dünya Dans Günü’nde İTÜ’de “Dans Daima”
    Nis 30, 2019
    İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müdürlüğü’nün katkıları ile Türk Halk Oyunları Bölümü tarafından yönetim ve organizasyonu gerçekleştirilen “Dans Daima - 2019 International Dance Day / Dünya Dans Günü Gösterisi” İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşti.