İTÜ’ye Bir Sosyal Medya Ödülü Daha
May 08, 2019

İTÜ’nün resmi sosyal medya hesaplarından Facebook, Twitter ve Instagram platformlarındaki verilerinin ölçümleri ile Üniversitemiz, “Social Media Awards 2019”da “Üniversiteler” kategorisinde Bronz Ödüle hak kazandı.

sosyal-medya-odulu-

Social Media Awards Turkey 2019 sonuçları 3 Mayıs akşamı Raffles Otel İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. Sosyal Medya Ödülleri, farklı sektörlerden markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarını tamamen tarafsız ve veriye dayalı olarak sıralayan SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre değerlendiriyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi birinci olduğu sıralamada, Boğaziçi Üniversitesi ikinci, İTÜ üçüncü sırada yer alarak en iyi sosyal medya kullanan üniversiteler olarak açıklandı.

İTÜ, sosyal medyada marka bilinirliği açısından TOP100’ün arasında

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğinde düzenlenen Social Media Awards Turkey’e Bronz Ödül ile adını yazdıran İTÜ, 1 Mart 2018 – 1 Mart 2019 tarihleri arasını kapsayan sosyal medya marka endekslerinde üstün başarı gösterdi. Her ay açıklanan SocialBrands incelemesinde tüm sektörlerde 11 kez TOP100’de yer aldı. 39 binden fazla markanın sosyal medya performansının tarafsız ve objektif incelenmesinde derin veri analizi, performans göstergeleri ve sosyal performans puanları kullanılıyor.

İTÜ’nün resmi sosyal medya hesaplarının bağlantıları için:
www.instagram.com/itu1773
twitter.com/itu1773