İdari Personelimiz Ramazan Çevik'e Uluslararası Görev
May 22, 2019

İstanbul Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görevli personelimiz Ramazan Çevik, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından, CEV Kadınlar Golden Lig maçına başhakem olarak atandı. Hakemliğe 1999 yılında başlayan Çevik, 2005’te Ulusal Voleybol Hakemi olmuştu. Uluslararası Voleybol Hakemliğine terfi etmesi ise 2015 yılında gerçekleşti.

ramazan_cevik_2019 (2)

Bugüne kadar 32 uluslararası maçta görev alan Ramazan Çevik, 15 Haziran 2019 tarihinde Hırvatistan’ın Varazdin kentinde gerçekleşecek Golden Lig Hırvatistan-Fransa A Milli Takımlar Maçı’nı yöneterek üniversitemizi ve ülkemizi temsil edecek.

ramazan_cevik_2019 (1)

Çevik, aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği üst liglerde başhakem olarak görev almakta. Tecrübeli hakem, ülkemizi en son 17 Ocak 2019 tarihinde Polonya’da oynanan Kulüpler Avrupa Kupası (CEV Cup) Çeyrek Final Maçı’nı yöneterek temsil etmişti.