Petrol ve Doğal Gazın Gündemi İTÜ’de
Haz 28, 2019

İTÜ Maden Fakültesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümümüzce gerçekleştirilen İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi 20-21 Haziran tarihlerinde yapıldı.

petrol_dogalgaz-semineri-2019 (4)

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın katılımı ile İTÜ Maden Fakültesi İhsan Ketin Konferans Salonu’nda 29. yıl dönümünü kutladı. Seminerde petrol, doğal gaz ve jeotermal enerji kaynaklarının aranması, üretimi, depolanması, iletimi, dağıtımı ve pazarlanması ile birlikte, bunlara ilişkin istihdam, strateji ve mevzuatlar ele alındı.

petrol_dogalgaz-semineri-2019 (3)

Sektördeki gelişmeler değerlendirildi

İki gün süren seminer ve sergi boyunca endüstri ve üniversite iş birliği çerçevesinde uzman görüşleri alınırken saygın araştırmacılar güncel bilimsel ve teknik araştırma ve sonuçlarını katılımcılarla paylaştı. Etkinlikte ayrıca bölümün yeni mezunları, eski mezunlar ile bir araya gelerek sektörün öncü kuruluş temsilcileri ile tanışma fırsatı elde etti.

petrol_dogalgaz-semineri-2019 (2)

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümümüzde bundan tam 29 yıl önce eğitimine başlamış mezunlarımıza anı plaketlerinin takdimiyle sona erdi.

petrol_dogalgaz-semineri-2019 (1)

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi