• Yeni İTÜ’lüler İçin Oryantasyon Günleri
    Eki 16, 2020
    Üniversitemizde 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı itibariyle öğrenime başlayacak olan lisans öğrencilerimiz için 19-23 Ekim tarihlerinde online oryantasyon programı düzenleniyor.

• Yeni Akademik Yılımızın Açılış Dersi Steven Young’dan “Shaping the Future”
    Eki 16, 2020
    Üniversitemiz 2020 –2021 Akademik Yılı Açılış Töreni, Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ve eş zamanlı Youtube üzerinden canlı yayında yapıldı.

• YÖK Üstün Başarı Ödülü İTÜ’ye
    Eki 16, 2020
    İTÜ ve İTÜNOVA TTO’nun Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ile birlikte yürüttüğü “Petrol ve Doğal Gaz Endüstrisi Açık Deniz Emniyeti ve Acil Durum İleri Eğitimlerinin Akreditasyonlu ve Sertifikalı olarak Yerlileştirilmesi” projesi YÖK tarafından verilen Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Proje sayesinde yurt dışı kaynaklı olarak sürdürülen eğitim ve belgelendirme hizmeti artık yerli kaynaklardan sağlanıyor.