İTÜ TMDK Modern Dersliklerine Kavuştu

Şub 11, 2016, 14:00

Rektörlüğümüz tarafından projelendirilen ve tamamlanan, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, H Blok Çok Amaçlı Kat’ın açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, TMDK Müdürü Prof. Adnan Koç,  müdür yardımcıları, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

konservatuarekderslik005

İTÜ TMDK H Blok Binası’nda düzenlenen açılış öncesinde öğrenci grupları, karma müzik dinletisi ile sahne aldı. Açılış konuşmaları ve konserin ardından derslikler, idari bürolar ve büyük dans salonunun bulunduğu çok amaçlı kısmın açılışı yapıldı. Rektörümüz Karaca, yenilenen yerleri davetlilerle birlikte tek tek gezdi.

konservatuarekderslik

Konservatuvarımız da yapılan yenileme çalışması ile 13 idari büro, 2 şeffaf büyük toplantı odası, 1 büyük dans salonu, 1 tam akustik derslik, 2 adet yarım akustik derslik ve 2 adet büyük derslik olmak üzere 1122 metrekarelik atıl alan eğitim ve öğretimin hizmetine sunulmuş oldu.

konservatuarekderslik