Yeni Personel Yemekhanesi Hizmete Girdi

Şub 3, 2015, 16:05

Akademik ve idari personelimizin yararlanacağı yeni yemekhane, Ayazağa Yerleşkesi 75. Yıl Yemekhanesi ek binasında 2 Şubat Pazartesi günü itibariyle hizmete girdi.

yeniyemekhane1

75. Yıl Yemekhanesi ek binasının alt katında bulunan personel yemekhanesi, yapılan yeni düzenlemelerle birlikte aynı binanın üst katında hizmete açıldı. İç dekorasyonun bütünüyle yenilendiği yemekhane, akademik ve idari personelin daha ferah bir ortamda yemek yemesini sağlayacak. Aynı anda 330 kişinin yararlanabileceği kapasiteye sahip yemekhanede, sunum ve menü konusunda ise değişikliğe gidilmedi.

yeniyemekhane2

Daha önce personel yemekhanesi olarak hizmet veren giriş kat yemekhanesinden ise artık öğrencilerimiz yararlanacak. Ayrıca, yeni yemekhane planlamasında ek binada kapasite artırımına gidilerek öğrenciler için binanın alt katı da hazırlandı. Yoğunluk ve ihtiyaç durumuna göre, bu alan da öğrencilerimizin hizmetine açılabilecek. Halen aynı anda yaklaşık bin öğrenci 75. Yıl Yemekhanesinden yararlanabiliyor.

yeniyemekhane3