Yenilenen Yüzüyle Arı Mola Hizmete Açıldı

Ara 1, 2015, 16:33

Üniversitemiz öğrencileri, akademik, idari personeli ve misafirlerine kafe- restoran olarak hizmet verecek Arı Mola, Ayazağa Kampüsü’nde açıldı.

Ayazağa Kampüsü nitelikli bir yeme-içme mekânına daha sahip oldu. Mekân, Maden Fakültesi ile FEB arasında bulunan eski AVM’nin giriş katında hizmete açıldı. Farklı menü alternatifleri ile her bütçeye hitap eden Arı Mola, çeşitli sosyal etkinliklerle İlkbaharda büyük bir açılış gerçekleştirecek.

Arimola

Çok Yakında Paket Servis Hizmeti

Arı Mola, kampüs içerisindeki her noktaya paket servis hizmeti de gerçekleştirecek. Öğrenci önerilerinin de dikkate alındığı hizmette, çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Arı Mola, gün boyunca biriktirilen yemek artıklarını da Kampüste bulunan hayvanlara ve HAYTAP, HAYSEV gibi dernekler vasıtasıyla da sokak hayvanlarına ulaştırılacak. KSB Kulüp Temsilcileri ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Arı Mola, vereceği sponsorluklarla da KSB Kulüplerine ve etkinliklerine destek olmayı amaçlıyor.