İTÜ GVO Paletli Yüzme Takımına 25 Madalya

Şub 14, 2020, 10:17
İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (İTÜ GVO) Spor Kulübü Paletli Yüzme Takımı, Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Federasyon Şampiyonası’nda üstün performans sergileyerek şampiyonadan 9 altın, 8 gümüş, 8 bronz olmak üzere toplam 25 madalya ile döndü.

gvo-ogrenciler

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Edirne'de gerçekleştirilen Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Federasyon Şampiyonası heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. 20 spor kulübünden 60 kız ve 68 erkek sporcunun, Büyükler, Genç A ve Genç B gruplarında madalya için yarıştığı şampiyonada başarı geleneğini bozmayan takımımız 25 madalya kazandı.

Sporcularımızdan Beril Ülker, 100 m. çift palette 00:50.88’lik derecesi ile Genç A ve Büyük A Türkiye Rekorunun yeni sahibi olurken, bayanlar kategorisinde yarışan sporcularımız 50 m. dip, 100 m. çift palet, 100 m. suüstü, 200 m. çift palet branşlarında 1., 2. ve 3. olarak kürsüyü kapattı.

Gurur Tablosu

gvo-tablo-paletli