16 Kas 2020

İLMİ HÜVİYET TESPİT SINAVI BAŞVURUSU Hakkında 2. Duyuru

T. C. Yükseköğretim Kurulu Tanıma ve Denklik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği uyarınca yürütülmekte olan Seviye ve Yeterlik Belirleme Sistemi kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan İLMİ HÜVİYET TESPİTİ SINAVI için başvurular 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde alınacaktır.

News: İTÜ Media and Communication Office
İLMİ HÜVİYET TESPİT SINAVI BAŞVURUSU Hakkında 2. Duyuru
 
T. C. Yükseköğretim Kurulu Tanıma ve Denklik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği uyarınca yürütülmekte olan Seviye ve Yeterlik Belirleme Sistemi kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi      tarafından      düzenlenecek      olan       İLMİ      HÜVİYET       TESPİTİ SINAVI için başvurular 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde alınacaktır. Başvuru Formu’na
 
http://mozaik.itu.edu.tr/ilmi-huviyet-tespiti-sinavi
 
bağlantısından ulaşılabilir.
 
 
  • Başvuru yapacak olan adayların bu bağlantıdaki formu eksiksiz ve doğru olarak doldurup, formun en alt kısmında yer alan güvenlik metnini girmeleri ve ”GÖNDER” düğmesini tıklayarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. 

     

  • Formun eksik ve/veya hatalı doldurulması ve/veya sınav takvimine uyulmaması gibi durumlarda, adayın tüm haklarını kaybedeceği unutulmamalıdır.

     

  • Bir önceki duyuruda yer alan başvuru ve sınav takviminde herhangi bir değişiklik yoktur. Belirtilen tarihler dışında başvuru yapılamayacak ve sınava girilemeyecektir. Sınava katılmak isteyen adayların, haklarını yitirmemek için, bu takvime uymaları zorunludur.

     

  • Sınava alınacak asil ve yedek adaylar başvuru sırasına göre belirlenecek, listeler ve sınav ücretinin yatırılacağı banka hesabı bilgileri, 26 Kasım 2020’de ilan edilecektir.