Duyurular

Elektrik-Elektronik Fakültesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü İngilizce Seminer Duyurusu

Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Profesör Kadrosu için İngilizce Seminer Duyurusu

31.10.2020 tarih ve 31290 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ve Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalında ilan edilen, Profesör kadrosuna başvuruda bulunan adayın "İTÜ Akademik Yükseltme ve Atama Kriterleri ile ilgili Senato Esasları”nın 2.7 maddesinde belirtilen İngilizce Semineri, Profesör kadrosuna başvuruda bulunan aday için 25 Kasım 2020 Çarşamba günü 12:45-13:30 saatleri arasında COVID-19 salgınından dolayı, ZOOM uygulaması üzerinden online olarak yapılacaktır.

İLMİ HÜVİYET TESPİT SINAVI BAŞVURUSU Hakkında 2. Duyuru

T. C. Yükseköğretim Kurulu Tanıma ve Denklik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği uyarınca yürütülmekte olan Seviye ve Yeterlik Belirleme Sistemi kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan İLMİ HÜVİYET TESPİTİ SINAVI için başvurular 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde alınacaktır.

İTÜ’de Düzenlenecek Olan İLMİ HÜVİYET TESPİT SINAVI BAŞVURUSU Hakkında Duyuru

T.C. YÖK Tanıma ve Denklik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği uyarınca yürütülen Seviye ve Yeterlik Belirleme Sistemi kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan İLMİ HÜVİYET TESPİTİ SINAVI için başvurular 16 ila 20 Kasım 2020 tarihlerinde alınacaktır.

2019 Yılı En Başarılı Tez Ödülleri Açıklandı

Doktora öğrencilerimizin ve danışman öğretim üyelerimizin üstün emekleri karşılığında verilen En Başarılı Tez Ödüllerini almaya hak kazananlar, İTÜ Lisansüstü En Başarılı Tez Ödülleri Yönergesi doğrultusunda Üniversite Yönetim Kurulu kararıyla belirlendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni

İstanbul Teknik Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni, 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 10.00 da yayında olacaktır.

İTÜ COVID-19 Koordinasyon Masası Tedbir Politikaları - 25 Eylül 2020

İstanbul Valiliği Umumi Hıfzıssıhha Kararları doğrultusunda, İTÜ COVİD-19 Koordinasyon Masası tarafından alınan tedbir kararları aşağıda yer almaktadır.

İTÜ 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Mülakatları Hakkında

İTÜ 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü başvurularında bulunan adaylar için mülakatlar online yapılacaktır. İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü

2020-2021 Güz Yarıyılında Eğitim-Öğretim Yöntemi Hakkında Önemli Duyuru

Ülkemizi de etkisi altına alan küresel COVID-19 salgın koşullarında eğitim-öğretimin hangi yöntemle yürütülmesinin uygun olacağı Üniversitemizin yetkili kurulları tarafından ayrıntılı biçimde tartışılmış ve alternatifler değerlendirilmiştir.

İTÜ Rektör Ataması ve Kutlama Amaçlı Çiçek Gönderimi Hakkında

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile değişik 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince; 13.08.2020 tarih ve 2020/411 sayılı karar ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Prof. Dr. İsmail Koyuncu üniversitemize rektör olarak atanmıştır.