15 Eki 2021

İTÜ'de Gerçekleştirilecek Olan İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı’na Girebilecek Olan Kesinleşmiş Aday Listesi

İTÜ'de Gerçekleştirilecek Olan İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı’na Girebilecek Olan Kesinleşmiş Aday Listesi açıklandı.

News: İTÜ Media and Communication Office

İTÜ'de düzenlenen İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na girmek için başvuru ve ücret yatırma süreci tamamlanmıştır. 28 Eylül- 1 Ekim 2021 tarihleri arasında başvurmuş ve 11-12 Ekim 2021 tarihleri arasında ücretini yatırıp dekontunu İTÜ Rektörlüğü’ne teslim ederek sınava girme hakkı elde etmiş olan adayların listesi aşağıdaki bağlantıdan açılacak olan tabloda yer almaktadır. 

Başvuru ve ücret yatırma süreci sona ermiş olup, bundan sonra yapılacak başvuru ve ücret yatırma işlemleri hiçbir şekilde dikkate alınmayacaktır.

Bu süreç kapsamında sınava girmesi kabul edilmiş olsa dahi, 2019 yılı içerisinde Karadeniz Teknik Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi tarafından Mühendislik alanlarında yapılan İlmi Hüviyet Tespiti sınavına girmiş adaylar, Üniversitemizde yapılacak sınava giremeyeceklerdir. Sınava girip başarılı olsalar dahi sınavları (Yükseköğretim Kurulu tarafından) geçersiz sayılacaktır.

2021 İlmi Hüviyet Tespiti Yazılı Sınavı 19 Ekim 2021 tarihi saat 09.30’da İTÜ Ayazağa Kampüsü Merkezi Derslik A; B-411 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir. Adayların kimlik kontrolleri için sınav saatinden yarım saat önce sınavın yapılacağı binada hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav uygulama esasları detayları için 1. Duyuruda yayınlanan İTÜ İlmi Hüviyet Tespiti Kılavuzu incelenebilir.

Sözlü sınav linkleri yazılı sınavdan sonra adayların başvuru esnasında belirttikleri e-mail adreslerine gönderilecektir.

2021 İTÜ İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na başvurup sınav ücretini zamanında yatırarak sınava girme hakkı onaylanmış olan adayların listesine buradan ulaşabilirsiniz.