30 Oca 2024

İTÜ ve Güzel Enerji İşbirliğiyle %4 Yakıt Puan Kampanyası | 4% Fuel Points Campaign With the Cooperation between ITU and Güzel Enerji

Bu kampanyadan araç kaydı olan İTÜ’lüler yararlanabilir

Üniversitemiz ve Güzel Enerji işbirliği ile tüm  öğretim elemanları, öğrencileri ve idari personeli TSK Mehmetçik Vakfı TotalEnergies Maslak istasyonundan yapacakları akaryakıt ve/veya otogaz (“Ürün”) alımlarında %4 yakıt puan kazanacaktır.

Bu kampanyadan araç kaydı olan İTÜ’lüler yararlanabilir. Kayıt için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İTÜ Portal’a giriş yaparak  Hizmetler menüsünden Otopark Hizmetleri / Otopark Aboneliği kısmından (https://portal.itu.edu.tr/apps/hizmetler/otopark-hizmetleri/otopark-aboneligi.aspx) görüntüleyebilirsiniz.
  2. İTÜ öğretim elemanlarının, öğrenci ve çalışanlarının kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirmeleri ve üyelik oluşturmaları gerekmektedir.
  3. İTÜ tarafından iletilen kodların Club TotalEnergies mobil uygulamasında “Kampanyalar” sekmesinde yer alan “İTÜ” kampanyası alanından girişini yapmaları gerekmektedir. Kampanyadan faydalanacak olan kişiler, kodların girişini yaparak üyeliklerinde kampanyayı aktif hale getirmiş olacaklardır.
  4. İTÜ öğretim elemanlarının, öğrenci ve çalışanlarının kampanyadan faydalanabilmek için TSK Mehmetçik Vakfı TotalEnergies Maslak istasyonundan akaryakıt ve/veya otogaz alımı yapmadan önce Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine iletmeleri yeterli olacaktır.
  • Kampanya yalnızca TSK Mehmetçik Vakfı TotalEnergies Maslak istasyonunda geçerli olacaktır.

Dear ITU Members,

With the cooperation between our University and Güzel Enerji, all our faculty members, students and administrative personnel can earn 4% fuel points for their fuel and/or autogas (“Product”) purchases from TSK Mehmetçik Foundation TotalEnergies Maslak station.

ITU Members who register their vehicles can benefit from this campaign. You can follow the steps below to register:

1. After logging into ITU Portal, you can view the Services menu Parking Area Services  / Parking Area Subscription (https://portal.itu.edu.tr/apps/hizmetler/otopark-hizmetleri/otopark-aboneligi.aspx

2. In order to benefit from the campaign, ITU faculty members, students and personnel should first download the Club TotalEnergies mobile application and create a membership.

3. The codes delivered by ITU must be entered in the “ITU” campaign field under the “Campaigns” tab in the Club TotalEnergies mobile application. By entering the codes, the campaign will be activated in the user’s membership.

4. In order to benefit from the campaign, ITU faculty members, students and employees will only need to provide the QR code they will generate from the Club TotalEnergies mobile application or the mobile phone number registered in the application to the frontline sales officer before

purchasing fuel and/or autogas from TSK Mehmetçik Foundation TotalEnergies Maslak station.

• The campaign will only be valid at TSK Mehmetçik Foundation TotalEnergies Maslak station.